Marmaris Kaymakamı  Vatandaşı Dinleyecek

  • 8 Temmuz 2020

Kaymakamlık, Halk Toplantılarına Tekrar Başlıyor

Marmaris Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Halk Toplantıları tekrar başlıyor.. Yeni dönemdeki ilk toplantı Selimiye’de gerçekleşecek. Mahalle halkı,  Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy’a istek, şikayet ve önerilerini doğrudan iletebilecek.

Covid19 salgınıyla birlikte, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirilmişti. Bu kapsamda,

Marmaris Kaymakamlığı  başkanlığında düzenli aralıklarla yapılan muhtar toplantıları ile vatandaşla buluşma şeklinde gerçekleşen halk toplantıları, ilgi genelge ile iptal edilmişti.

Alınan tedbirler sonucunda kaydedilen olumlu gelişmeler doğrultusunda kontrollü sosyal hayat dönemine geçilince, 01.07.2020 tarihinden itibaren  Marmaris Kaymakamlığının söz konusu toplantıları tekrar başlatacağı duyurulmuştu.

Kaymakamlık, ilk toplantının “Halk Güvenlik Toplantısı” adı altında 10 Temmuz Cuma günü Selimiye Mahallesi’nde gerçekleşeceğini açıkladı. Sabah saat 09.00’da başlayacak etkinlik aracılığıyla bölge halkının istek, şikayet ve önerilerini doğrudan Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy’a iletebileceği belirtildi.

Tedbirli Ve Mesafeli Toplanacaklar

Öte yandan hem Selimiye’de hem de daha sonra başka mahallelerde gerçekleşecek toplantıların Covid-19 önlemleri gereği açık havada yapılacağı, temizlik, maske ve mesafe kurallarına dikkat edileceği, katılımcıların ateşlerinin ölçüleceği öğrenildi.

Marmaris Life

Bu içeriği paylaşın
Video Haber Aboneliği için
Youtube: Marmaris Life Youtube Kanalı
Instagram: @marmarislifedergisi
Facebook: marmarislife
Twitter: @lifeofmarmaris

Bir yanıt yazın

Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır.
Kabul Et
Geri Çevir